Disclaimer en Algemene voorwaarden

Disclaimer

Alle informatie die D-iD communiceert via de website en via andere electronische wegen zoals email alsmede alle software en tools en verwijzingen naar andere sites of producten die besproken worden zijn te gebruiken op eigen risico.Er wordt niet gegarandeerd dat de geboden informatie correct is.

D-iD kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel aangerichte schade aan je PC, zowel hardware- als softwarematig, of andere materiële en niet materiële schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze website of het toepassen van adviezen van deze website in het algemeen en de reacties van andere gebruikers in het bijzonder en of de door  D-iD verzonden emails

 D-iD  staat op geen enkele wijze in voor de juistheid of volledigheid van de informatie op d-id.nl en/of in andere electronische communicatie zoals emails, en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen die gebaseerd zijn op bedoelde informatie. De wederpartij wordt met nadruk aangeraden deze informatie niet geïsoleerd te gebruiken maar af te gaan op haar professionele kennis en ervaring en de te gebruiken informatie te controleren.

 

Algemene voorwaarden

Op de diensten van D-iD zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier om de Algemene voorwaarden te downloaden.

Contact

Wij praten graag met u over uw project. We staan altijd klaar voor een vrijblijvend gesprek en advies op maat.

D-iD Webdesign & Development

Kapoenstraat 13
6211 KV Maastricht

+31 (0)43 32 63 496

info@d-id.nl

Location pointer
Back to top