LR pixel

Kies voor een B2B web specialist

Webdesign voor de zakelijke markt

Je wilt een goede eerste indruk achterlaten

Voor B2B-bedrijven is een goede website niet alleen maar leuk om te hebben - het is een absolute noodzaak. Ongeacht hoe een potentiële klant je vindt, je website is meestal de eerste plaats waar ze meer over je te weten komen. Daarom is het van belang om voor je eerste indruk die je bij klanten achterlaat een B2B-web specialist in te schakelen.

"85% van je potentiële klanten leren je kennen via je website"

D-iD is een B2B-bureau voor web-ontwikkeling met meer dan twee decennia ervaring in het ontwerpen, programmeren en onderhouden van websites voor bedrijven in een breed spectrum van industrieën. Onze klanten hebben hun sites nodig om hun merk te versterken, potentiële klanten te betrekken en een gestage stroom aan leads te genereren.

Professioneel webdesign voor B2B is ons specialisme

Het promoten van jouw bedrijf bij een ander bedrijf vraagt om een perfecte balans tussen creativiteit en professionaliteit. Het ontwerpen en inrichten van een Business to Business website heeft zijn eigen uitdagingen en is een specialistische bezigheid.

De belangrijkste doelen van een B2B-website zijn:

  • Het genereren van verkoopleads
  • De waardepropositie van het bedrijf / product / dienst overbrengen
  • Informatie verstrekken aan kopers die onderzoek doen of op zoek zijn naar een leverancier
  • Geloofwaardigheid opbouwen

Een optimale gebruikerservaring

Een van de grootste uitdagingen bij B2B-webdesign is het vinden van de balans tussen een goede inhoud en een gebruiksvriendelijke website. Als te veel informatie de site verstikt, raken gebruikers gefrustreerd en in de war, waardoor ze naar de site van een concurrent gaan. Aan de andere kant, als de informatie te summier is, krijgen gebruikers niet genoeg informatie om ze aan te zetten zich verder te informeren.

Het aanbieden van de juiste inhoud op het juiste moment is essentieel, veel meer dan het oproepen van een bepaalde sfeer of gevoel. Daarin onderscheidt een B2B site zich duidelijk van een B2C site. Zakelijke klanten willen to-the-point informatie, een duidelijk navigatie en prominent vermelde contactgegevens.

Wil jij ook een goed eerste indruk maken?

Zie jij ook het belang van een goede zakelijke website en wil je klanten binden en je omzet laten stijgen? Neem dan nu contact met ons op om een afspraak te maken. We komen graag bij je langs voor een goed en eerlijk gesprek.