LR pixel

Het gebruiksvriendelijke CMS

Orckestra C1 CMS

Zelf eenvoudig je website onderhouden? Wij hebben het juiste CMS!

Sinds 2014 maken we gebruik van het C1 CMS. Dit naar volle tevredenheid van onszelf én van onze klanten. C1 CMS is zeer gebruiksvriendelijk waardoor je snel en eenvoudig je eigen website kan onderhouden.

Een open source CMS voor professionele websites

C1 CMS is een van de best beoordeelde open source systemen wereldwijd, gebouwd op de Microsoft .Net technologie. Het is een krachtig CMS dat je niet in de steek laat en je niet in de weg loopt: makkelijk in gebruik, flexibel en onbeperkt uit te breiden.

C1 CMS oplossing die niet alleen vanuit een community wordt ondersteund, maar ook door de organisatie Orckestra zelf. Met C1 CMS haal je het beste uit de twee werelden. Je krijgt de beschikking over een volledig CMS - zowel als gratis open source versie of als een product met volledige licentie, ondersteund en onderhouden. Dit is de reden waarom C1 CMS de eerste keuze is voor veel web-bureaus en professionele organisaties.

Gebruikerservaring

C1 CMS is ontworpen met de eindgebruiker in gedachten, ongeacht je rol. De gebruikersinterface is eenvoudig te gebruiken en ongecompliceerd, maar toch zeer veelzijdig. Je hebt de kernfuncties zoals direct bewerken, previewen (een voorbeeld van de pagina bekijken voordat je deze publiceert), SEO-optimalisatie, beeldbeheer, visuele bewerking enz. gemakkelijk bij de hand. Website-ontwikkelaars kunnen werken met de gereedschappen die ze al fijn vinden en gemakkelijk met eindgebruikers communiceren op dezelfde vriendelijke manier als het CMS. C1 CMS combineert aanpasbaarheid en gebruikersvriendelijkheid.

Meerdere kanalen, meerdere talen

Met C1 CMS is het eenvoudig om inhoud te publiceren en hergebruiken op meerdere platforms, zoals iPad en Windows 8 Apps. De gebruikersinterface ondersteunt ook meertalige publicaties voor diegenen die een internationale website onderhouden. Via een API is het mogelijk de inhoud van de website beschikbaar te maken via een native iOS of Android app, narrowcasting systeem of ander extern kanaal.

De open source filosofie maakt het ook nog eens gemakkelijk om bestaande systemen te integreren in C1 CMS. Of het nu CRM, nieuwsbriefmotoren of eCommerce is.

Bewezen technologie

Op dit moment is C1 CMS meer dan 80.000 keer over de hele wereld geïnstalleerd, waaronder Fortune 500-bedrijven die C1 CMS gebruiken om alles van bedrijfskritische websites tot kleinere campagnewebsites te beheren. Het systeem is al meer dan 10 jaar in ontwikkeling en inmiddels toe aan versie 6.5.

Naast de vele gratis add-ons die beschikbaar zijn vanuit Orckestra kan het systeem verder worden uitgebreid met op maat gemaakte componenten en functionaliteiten. Zo kunnen taken worden vereenvoudigd of op een gebruiksvriendelijke manier worden ingericht. Daarom heeft C1 CMS duizenden tevreden gebruikers!

Wil jij ook het C1 CMS ervaren?

Ben je benieuwd geworden naar ons gebruiksvriendelijke C1 CMS en wil je ook ervaren hoe het is om eenvoudig en zonder rompslomp je website te beheren? Neem dan nu contact met ons op en we vertellen je er alles over.