Bekijk hier een deel van onze

succesvolle projecten

Webdesign portfolio

Toray Advanced Composites

webdesign | Mobiele app | composite C1

Toray Advanced Composites is een toonaangevende leverancier voor de luchtvaartindustrie en levert geavanceerde thermohardende en thermoplastische composietmaterialen voor de productie van lichtgewicht constructies. Via een op maat gemaakte API worden de iOS en Android apps voorzien van content vanuit de website.

Bekijk details Bezoek de website

ASpure

webdesign | marketing automation | composite C1

ASpure produceert ammonium sulfaat van zeer hoge kwaliteit dat gebruikt kan worden in de voedsel industrie en bij de bereiding van diervoeding. Hun schone oplossing, kwaliteitsstandaarden en professionaliteit wordt weerspiegelt in de heldere en strakke website. Ontwikkeld op Composite C1 CMS en met integratie van marketing automation platform van JumpLead.

Bezoek website

GreenFields

azure CDN | composite C1

GreenFields is een wereldwijde producent van kunstgras systemen. Wij hebben voor GreenFields een oplossing geleverd die het mogelijk maakt om vanuit één systeem meerdere taal-websites verspreid over verschillende werelddelen eenvoudig te kunnen onderhouden. Composite C1 is hiervoor uitermate geschikt, gehost op Azure CDN heeft iedereen ter wereld de juiste gebruikerservaring.

Bekijk details Bezoek de website

AnQore

cms | website

AnQore is een betrouwbare leverancier van chemische producten met een uniek en veilig logistiek netwerk door heel Europa. AnQore is een voormalig onderdeel van DSM en heeft meer dan 45 jaar ervaring met het veilig en betrouwbaar leveren van acrylonitril, waterstofcyanide, acetonitril, ammonium sulfaat en natrium cyanide.

Wij ontwikkelden voor AnQore een tweetalige website en daarnaast een vacaturesite gericht op het aantrekken van proces operators in Nederland.

Bezoek website

TenCate Advanced Armour

marketing automation | cms | composite C1

TenCate Advanced Armour is producent van geavanceerde composieten, keramiek en geïntegreerde systemen voor de bescherming van politie, leger, luchtmacht, marine en civiel personeel, voertuigen, vliegtuigen, helikopters en schepen.

D-iD heeft voor TenCate Advanced Armour de global website ontwikkeld met tal van functionaliteiten en koppelingen, waaronder de integratie van het marketing automation software van JumpLead.

Bezoek website

Pooters Makelaardij

webdesign | composite C1

Met vier verschillende website gericht op de verschillende doelgroepen heeft Pooters Makelaardij in de loop der jaren een stevige positie ingenomen op de woningmarkt. Als specialist op het gebied van koop/verkoop en huur/verhuur van woningen zijn ze vooruitstrevend in hun aanpak. De online activiteiten liggen daaraan ten grondslag.

Bezoek website

Fibrant

cms | website

Fibrant is een wereldwijde producent en leverancier van hoogwaardige chemische producten en diensten. Het hoofdproduct heet caprolactam, maar daarnaast zijn ze ook een grote producent van ammoniumsulfaat, dat o.a. gebruikt wordt in de agrarische sector.

Voor Fibrant hebben we de global website ontwikkeld op basis van een design door Skillz Advertising.

Bezoek website

Ben jij ook toe aan een website die business oplevert?

Wees net als onze klanten en gun jezelf een website met resultaat.  Neem nu contact met ons op. Dan maken we een afspraak om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.