Responsive design desktop - GreenFields
Responsive design tablet - GreenFields
Responsive design mobile - GreenFields

GreenFields

azure CDN | composite C1

GreenFields is een wereldwijde producent van kunstgras systemen. Wij hebben voor GreenFields een oplossing geleverd die het mogelijk maakt om vanuit één systeem meerdere taal-websites verspreid over verschillende werelddelen eenvoudig te kunnen onderhouden. Composite C1 is hiervoor uitermate geschikt, gehost op Azure CDN heeft iedereen ter wereld de juiste gebruikerservaring.

Bezoek de website

Integratie van SalesForce en Pardot

Voor GreenFields hebben we een aantal functies gemaakt waarmee het voor de redacteuren eenvoudig is formulieren toe te voegen aan de website. Pardot is een Salesforce applicatie om B2B marketing en lead scoring te automatiseren. Met Pardot kunnen marketing- en salesafdelingen eenvoudig B2B marketingcampagnes creëren, uitvoeren en analyseren.

In de GreenFields website wordt gebruik gemaakt van Pardot Forms en Pardot FormHandlers. Beiden zijn makkelijk via het CMS te integreren door de redacteuren.


Carmen Hemel

Pro-actief schakelen met ons en onze andere leveranciers

Het CMS-systeem waarmee D-iD werkt biedt veel mogelijkheden en flexibiliteit voor de marketingafdeling van ons bedrijf. Bovendien denkt D-iD mee met ontwikkelingen en optimalisatie van onze websites.

Daarnaast is het voor ons ideaal dat zij proactief schakelen met bijvoorbeeld de leverancier van ons CRM-systeem, zodat D-iD ervoor kan zorgen dat onze website praat met het CRM-systeem.

Carmen Hemel

Carmen Hemel
Marketing Communication Coordinator, GreenFields

Maatwerk productoverzicht met filters

Een belangrijk onderdeel van de website is het overzicht met producten. Individuele producten kunnen door de redacteuren via het CMS bewerkt worden en voorzien worden van 'tags'. Door middel van deze tags kunnen bezoekers filters toepassen op de lijst, zoals de producten tonen die geschikt zijn voor voetbal.

Redacteuren kunnen meerdere tags per product toepassen. Zo kan één product bij verschillende toegepaste filters in de resultaten verschijnen.

Ben jij ook toe aan een website die business oplevert?

Wees net als onze klanten en gun jezelf een website met resultaat.  Neem nu contact met ons op. Dan maken we een afspraak om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.