Responsive design desktop - Toray Advanced Composites
Responsive design tablet - Toray Advanced Composites
Responsive design mobile - Toray Advanced Composites

Toray Advanced Composites

webdesign | Mobiele app | composite C1

Toray Advanced Composites is een toonaangevende leverancier voor de luchtvaartindustrie en levert geavanceerde thermohardende en thermoplastische composietmaterialen voor de productie van lichtgewicht constructies. Via een op maat gemaakte API worden de iOS en Android apps voorzien van content vanuit de website.

Bezoek de website

Maatwerk productoverzicht met filters

Een belangrijk onderdeel van de website is het overzicht met producten. Individuele producten kunnen door de redacteuren via het CMS bewerkt worden en voorzien worden van 'tags'. Door middel van deze tags kunnen bezoekers filters toepassen op de lijst, zoals de producten tonen die geschikt zijn voor voetbal.

Redacteuren kunnen meerdere tags per product toepassen. Zo kan één product bij verschillende toegepaste filters in de resultaten verschijnen.

Jenny Hodgson

Een uitbreiding van ons eigen marketing team

We werken al meer dan vijf jaar met D-iD en tot nu toe naar volle tevredenheid. Ze denken niet alleen met ons mee, maar ook vooruit en geven aanwijzingen en tips. Het team van D-iD voelt echt als een uitbreiding van ons eigen global marketing team. We hebben zojuist een rebranding project afgerond en zijn weer erg blij met het resultaat.

Jenny Hodgson

Jenny Hodgson
Marketing Manager EMEA, Toray Advanced Composites

Native iOS en Android mobiele apps

Via een op maat gemaakt API koppeling worden de iOS en Android apps gevuld met de gegevens uit de website. Voor Toray maakt dit het onderhouden van de apps zeer eenvoudig. Er is maar één bron die moet worden bijgewerkt waardoor producten, data sheets en brochures altijd en overal tegelijk up-to-date zijn.

Gebruikers van de app kunnen producten selecteren en filteren, details bekijken en producten met elkaar vergelijken. Daarnaast kunnen datasheets, brochures en producten worden bewaard in persoonlijke "favorieten" zodat ze op een later tijdstip snel kunnen worden teruggevonden.

Ben jij ook toe aan een website die business oplevert?

Wees net als onze klanten en gun jezelf een website met resultaat.  Neem nu contact met ons op. Dan maken we een afspraak om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.