We helpen jouw bedrijf meer omzet 
te halen via je website

Dat is wat we doen

Websites gericht op online B2B succes

Dat is waar wij het verschil maken voor onze klanten. Al jaren zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en programmeren van resultaatgerichte websites voor met name B2B bedrijven. Wil jij met jouw website meer leads genereren en meer klanten verwelkomen? Dan zijn wij jouw ideale partner voor online succes. We bouwen niet zomaar een website, maar gaan een partnerschap aan om jouwsite én je bedrijf succesvol te maken.

Want je website is zoveel meer dan alleen plek om informatie te delen over je bedrijf. Je website is een waardevolle marketingtool waarmee je ook online je bedrijf kunt laten groeien. Het begint allemaal met de juiste doelstellingen formuleren. Wij helpen je om helder te krijgen wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Dit is wat wij doen

Voordat we daadwerkelijk gaan bouwen, zorgen we eerst dat je helder hebt wat de doelstellingen van je website worden. Dat is de basis waarop wij ons strategisch ontwerp baseren. Je ontwerp toveren we om in een website die je zelf eenvoudig kunt beheren en up-to-date houden. Onze insteek is dat wij de basis leggen voor je succes, zodat jij daar op verder kunt bouwen. Na de realisatie van je website blijven we aan boord als je online partner. We kijken met je mee en zorgen dat je website optimaal presteert.

Strategie

Een goed doordachte online strategie is cruciaal voor het succes van je website. Wie zijn je klanten? Wie zijn je concurrenten? Wat wil je met je website bereiken? Wij helpen met het bepalen van je doelen en je strategie.

Online strategie

Ontwerp

Wij ontwerpen gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke websites, waarin vorm en functie elkaar versterken. Websites moeten er niet alleen mooi en gelikt uit zien, maar vooral zijn ontworpen om het vooraf gestelde doel te bereiken. Wij geloven in een website die geld oplevert in plaats van dat een website een kostenpost is.

Website ontwerp

Realisatie

We bouwen je website op een robuust CMS zodat deze veilig en degelijk in elkaar zit èn goed presteert. Door het inzetten van op maat gemaakte functionaliteiten, wordt het beheer van je website kinderspel. Je kunt zelf je website up-to-date houden.

Website programmeren

Optimalisatie

Wij kunnen er voor zorgen dat je website beter scoort in Google en dat je meer klanten haalt uit je website. Lees meer over onze optimalisatiediensten en ontvang vandaag nog een gratis website-audit!

Website optimalisatie

Waarom klanten voor ons kiezen

Dit is onze werkwijze

Onze werkwijze is uniek in de Webdevelopment wereld. We combineren de expertise van een groot buro met het persoonlijke contact van een kleine organisatie. Bij ons heb je één aanspreekpunt waar je met al je vragen terecht kunt. We schakelen snel en zorgen dat je website perfect past je organisatie. We fungeren als je online marketing afdeling. Zodat jij je kunt richten op je core business.

Zo gaan we te werk:

Een goed gesprek

We beginnen ieder project met een kennismakingsgesprek. Hierin kijken we wat voor bedrijf jullie zijn, wat jullie met een website willen en vertellen we wat onze mogelijkheden zijn. Passen we een beetje bij wat jullie zoeken en kunnen wij iets leveren dat jullie nodig hebben.

Een eerste voorstel

Op basis van het eerste gesprek maken we een eerste voorstel. Daarin omschrijven we wat we gaan doen en hoe we dat gaan doen. We proberen daar ook een eerste inschatting te maken van de kosten.

Ontdekken

Zodra je akkoord gaat met het voorstel gaan we verder de diepte in. In één of twee sessies kijken we samen met jou wie je klanten zijn, welke klanten je wilt hebben, wie je concurrenten zijn, wat jij anders doet dan je concurrenten, wat je met je website wilt bereiken, etc. We hebben een heleboel vragen waar we samen antwoorden op gaan geven zodat er een goed beeld ontstaat.

Doelen stellen

We gaan nu over tot het bepalen van de doelen voor je nieuwe website. Het liefst leggen we dit vast in meetbare factoren: hoeveel bezoekers willen we op de websites, hoeveel contacten met potentiële klanten, hoeveel downloads?

Strategie bepalen

In deze fase komt alles samen en leggen we vast hoe we de doelen gaan bereiken. Per onderdeel van je website kijken we telkens wat we kunnen doen of welke functionaliteiten we kunnen inzetten om het gebruik van de website te optimaliseren.

Inhoud verzamelen

Nu de doelen en de strategie duidelijk zijn, is het tijd om de inhoud te bepalen. We maken eerst een sitemap en bepalen dan samen welke functionaliteit en welke inhoud er op welke pagina komt te staan. En dan is het tijd om deze inhoud te verzamelen: teksten, afbeeldingen, downloads, video's, etc. Vergeet hierbij niet de juiste zoektermen toe te passen!

Ontwerpen

De uitdaging van een goed webontwerp is de balans te vinden tussen vorm en functie. We gebruiken de informatie die we hebben verzameld in de vorige stappen om je ontwerp vorm te geven. Uiteindelijk bepalen we het algemene uiterlijk van de website wat betreft de kleuren, typografie en afbeeldingen. Het ontwerp wordt eerst goedgekeurd voordat we overgaan tot het programmeren van de website.

Programmeren

We zijn nu zo ver dat we website kunnen gaan programmeren. We zetten het ontwerp om naar een werkende website op basis van een robuust CMS: Composite C1. Hetgeen we programmeren kan door jou getest worden op een tijdelijk website. Hier kunnen wij ontwikkelde onderdelen laten zien en kan je ook dingen zelf uitproberen, door bijvoorbeeld teksten en afbeeldingen toe te voegen.

Lanceren

Je website is geprogrammeerd, gevuld en getest: we zijn klaar voor de lancering! We regelen voor jou een domeinnaam en webhosting en met Google Webmastertools laten we de zoekmachine weten dat je nieuwe site online is.

Optimaliseren

Een goede website is altijd in ontwikkeling. Door het het gebruik te monitoren kan de website verder verbeterd worden. Dit doen we niet alleen voor de mensen die op zoek zijn naar jouw diensten of producten (zoekmachine optimalisatie), maar ook voor de bezoekers die al op je website zijn. Met de juiste 'call to actions' proberen we bezoekers aan te zetten tot gewenste acties om zo de doelen van je website te bereiken.

Ben je toe aan een website die business oplevert?

Dan zijn wij je partner in crime. Wil je weten wat dat voor jouw organisatie betekent? Neem dan nu contact met ons op. Dan maken we een afspraak om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.