Jouw partner voor online succes

Dat is wie we zijn

Jouw partner voor online succes

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en programmeren van resultaatgerichte websites voor met name B2B bedrijven. Met onze jarenlange ervaring en passie voor web, zijn wij jouw ideale partner voor online succes. We bouwen niet zomaar een website, maar gaan het liefst een jarenlange samenwerking aan om jouw website én je bedrijf succesvol te maken.

Al meer dan 20 jaar passie voor web

D-iD Webdesign & Developmen is sinds de oprichting in 1997 uitgegroeid van een freelance webdesigner tot een full service webdevelopment en online marketing buro. De oprichter en eigenaar, Marco Dieleman, werkt samen met een team van mensen dat hem helpt om zijn droom waar te maken. En dat is dé online partner zijn voor bedrijven die geloven dat een website een tool is om hun business te laten groeien. Door de jaren heen hebben we een perfecte formule voor onze werkwijze ontwikkeld: resultaatgericht, klantgericht en meedenkend. Kortom, we zijn je partner in crime!

Combinatie van techniek en marketing

We creëren de perfecte balans tussen techniek en marketing. Tussen functionaliteit en creativiteit. Ofwel we brengen twee hersenhelften samen. We werken veel voor technische bedrijven, daar hebben we affiniteit mee, altijd gehad. En met onze marketing kennis brengen we een Website verder dan een sterk staaltje techniek. De techniek achter een website is voor ons de basis van het succes ervan. En met onze marketing kennis brengen we techniek en commercie samen. 

Een partner voor de lange termijn

Wij geloven in een langdurige samenwerking en zijn een partner voor de lange termijn. We gaan ook bij het bouwen van je website voor een oplossing die met je mee groeit en waar je jaren plezier van hebt. Daarnaast blijven we ook na de oplevering van je website met je meekijken en maken we afspraken over het up-to-date houden van je website. Samen bouwen we aan de groei van je organisatie en zorgen we dat je steeds werkt met de nieuwste technieken. 

Één leverancier, één aanspreekpunt

Naast dat we je website ontwerpen en programmeren, zorgen we er ook voor dat je website goed bereikbaar is. Onze hostingoplossingen worden exclusief aan onze klanten aangeboden om ervoor te zorgen dat de websites die we bouwen, kunnen functioneren zoals ze bedoeld zijn. Door hosting te beperken tot alleen onze klanten, kunnen we garanderen dat je site altijd online is en dat je altijd ondersteuning krijgt als dat nodig is.

Zijn wij het internetbureau waar jij naar op zoek bent?

Wij hebben inmiddels veel ervaring met verschillende projecten en klanten en weten daardoor wat onze sterke kanten zijn. Zijn wij het internetbureau waar jij naar op zoek bent? Lees hier waar we goed in zijn.

Passen wij bij jou?

Ben jij de klant waar we graag voor werken?

Wij werken graag samen met een bepaald type klant. Deze voorkeur is ontstaan vanuit onze jarenlange ervaring. Ben jij de klant die bij ons past en zijn wij het internetbureau waar jij naar op zoek bent? Lees hier met welke klanten en projecten we graag aan de slag gaan.

Pas jij bij ons?

Ben je toe aan een allround website leverancier?

Staat onze werkwijze je aan en ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag langs voor een helder gesprek (en een bakje koffie).