LR pixel

Ben jij de klant waar we
graag voor werken?

Pas jij bij ons?

Wij werken graag samen met een bepaald type klant. Deze voorkeur is ontstaan vanuit onze jarenlange ervaring. Ben jij de klant die bij ons past en zijn wij het internetbureau waar jij naar op zoek bent? Lees hier met welke klanten en projecten we graag aan de slag gaan.

Wie ben jij?

Ondernemer

Wij werken graag met ondernemers en eigenaren in het midden- en kleinbedrijf. We zijn je sparringpartner Ons doel bij elke website, is leads genereren zodat je business kan groeien. We zien een website dan ook als een investering die zichzelf terug moet verdienen.

Website beheerder

Word je gek van je huidige website? Is het een hoop gedoe om iets aan te passen of een update uit te voeren? Met het C1 CMS zijn deze problemen opgelost. De updates zijn makkelijk uit te voeren en content aanpassen is kinderspel. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan staan we voor je klaar.


Marketing of communicatiemanager

De marketing- of communicatieafdeling is vaak verantwoordelijk voor de website. We hebben het graag over termen als ROI, inbound marketing en kwalitatieve content. Wie spreekt die taal beter dan een marketeer of communicatiespecialist?

Waar ben je naar op zoek?

Een nieuwe website

Nieuwe website nodig? Top, daar kunnen wij je mee helpen. We helpen je graag van het idee tot de uitvoering en natuurlijk het onderhoud er na om de website door te kunnen ontwikkelen. Samen maken we een plan voor een website die jou nieuwe bezoekers en nieuwe mogelijkheden oplevert. We bouwen een website die toekomst bestendig is en met je mee groeit.

Een nieuw design voor een bestaande website

Je hebt al een website maar deze moet geüpdate worden. De content is goed, het doel is duidelijk maar het moet gewoon mooier of handiger in beeld gebracht worden. Of je wil je doel wat scherper tot uiting brengen. Geen probleem, ook daarmee kunnen we je helpen. We bekijken je bestaande website en gaan van daaruit bouwen aan de toekomst.

Website voor op alle apparaten

Meer dan 50% van alle websitebezoekers bekijken de website op een mobiele telefoon of tablet. En dat aantal groeit nog steeds. Om daarop in te spelen, maken wij al onze websites mobielvriendelijk voor de meest gangbare apparaten. Zowel bij design als content houden we er rekening mee hoe het er uit komt te zien op pc, tablet en telefoon.

Een partner voor de lange termijn

Een website is nooit helemaal af, er is altijd onderhoud, updates en vooral nieuws. Daarnaast veranderen de wensen en dus functionaliteiten waardoor een website regelmatig geëvalueerd mag worden en waar nodig bijgeschaafd. Kun je je vinden in die filosofie? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij geloven in een langdurige samenwerking als je online sparring- en ontwikkelingspartner. We gaan ook niet voor de Quick wins, wel voor blijvend resultaat.

Iemand die ik kan vertrouwen

Zoals je aan ons portfolio kunt zien, hebben we met verschillende bedrijven een jarenlange relatie opgebouwd. Daar zijn we dan ook trots op en dat versterken we elke dag weer. We gaan voor een partnerschap, niet voor snelle projecten. We leveren kwaliteit en blijven met je mee kijken. Waarom? Omdat we willen dat jij alles uit de website haalt die wij voor je bouwen. Zodat jij kunt focussen op je business!

Wanneer moet het klaar zijn?

Geen idee

Dat is geen probleem, we helpen je graag met ontwikkelen van je idee. Zodra het idee duidelijk is, kunnen we het project plannen en weten we wanneer het af zal zijn.

Over 2 tot 3 maanden

Top! Dat is een prima tijdspad waar wij iets mee kunnen en van waarde kunnen zijn. Een website project hoeft geen maanden te duren.

Volgende week?

Sorry, onze ervaring is dat als je een project gaat overhaasten, het uiteindelijke doel nooit behaald wordt. Wij gaan uit van een minimale projecttijd van 6 weken maar in praktijk is het tussen de 2 en 3 maanden. De projectduur is natuurlijk per website verschillend.

Waar zit de pijn?

Ik moet betalen voor elke update

Wij geloven daar niet in! Daarom maken wij websites die je makkelijk kan updaten zonder een expert te hoeven zijn. Daarnaast hebben we handleidingen en trainingen als je die nodig zou hebben. Zodat je zelf je site kunt updaten en interactief houden voor je bezoekers.

Mijn website ziet er gedateerd en oud uit

Als je website 5 jaar of ouder is zal hij ook zo aanvoelen. We kunnen je helpen aan een nieuwe website of alleen een nieuw design. We adviseren elke 5 jaar een nieuwe website te laten maken en dan het gehele traject van A tot Z te doorlopen. In 5 jaar tijd verandert er namelijk een hoop; je bedrijf verandert, je wensen veranderen, je klantengroepen veranderen en de techniek is gegarandeerd weer verder doorontwikkeld.

Mijn website is niet mobiel-vriendelijk

Dat is niet handig in dit mobiele tijdperk. Websites die niet mobiel vriendelijk zijn worden als minder prettig ervaren door bezoekers en ook door zoekmachines als Google. Zonder een mobiel vriendelijke website ben je dus slechter vindbaar en de bezoekers die je via een mobiel apparaat bezoeken hebben een negatievere ervaring dan nodig is. Bij alle websites die we maken houden we er rekening mee dat de website mobiel vriendelijk is. Dit geldt zowel voor content als voor design.

Mijn website is slecht vindbaar

Uiteindelijk is je website je visitekaartje en net als een echt visitekaartje is het de bedoeling dat men je onthoudt, interesse toont en er uiteindelijk een relatie uit komt. Om ervoor te zorgen dat dit proces in gang wordt gezet is het heel erg belangrijk dat je website goed vindbaar is, bijvoorbeeld op Google. We kunnen je hier goed bij helpen, dit doen we zowel met een stuk techniek maar ook op content gebied. Want aan een prachtige website die door niemand gevonden wordt heb je weinig. Daarom zorgen wij dat je website optimaal te vinden is online.

Waarom heb je nu een nieuwe website nodig?

We lanceren een nieuw bedrijf of product

Dat is een hele goede reden om een nieuwe website te ontwikkelen die past bij je nieuwe product. Het is geen vervanging maar een verlengstuk van wat je al hebt. Misschien wil je in deze situatie een ander imago of white label neerzetten. We helpen je graag!

We moeten de omzet verhogen

Nu spreek je onze taal. Een website moet een investering zijn die zichzelf terugverdient en waardoor de omzet stijgt. Dat kan door meer klanten aan te trekken, maar ook door kosten te drukken door informatie toegankelijker te maken. Bij het maken van de website houden we ten allen tijde je doelen voor ogen.

Ben jij binnenkort onze nieuwe klant?

Staat onze werkwijze je aan en ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag langs voor een helder gesprek (en een bakje koffie).