LR pixel

Zijn wij het internetbureau waar jij
naar op zoek bent?

Passen wij bij jou?

Waar wij goed in zijn

Wij hebben inmiddels veel ervaring met verschillende projecten en klanten en weten daardoor wat onze sterke kanten zijn. Zijn wij het internetbureau waar jij naar op zoek bent? Lees hier waar we goed in zijn.

Voor wie zijn wij geschikt?

MKB, midden- en kleinbedrijf

Iedere dag weer zijn we bezig met het ontwikkelen van maatwerk websites voor middelgrote en kleine bedrijven (MKB). De meeste van onze klanten zijn actief in de dienstverlening en de industrie. We werken graag voor en met dit type klant, we hebben er affiniteit mee en jarenlange ervaring.

Business-to-bussiness

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites voor B2B-organisaties. We begrijpen de unieke behoefte van Business 2 Business-websites en hebben een aangepaste strategie die is geoptimaliseerd voor dit soort projecten. We zijn zelf een B2B business en weten dus wat er speelt en spreken jouw taal.

Waarin zijn we gespecialiseerd?

Digitaal communicatieplan

We maken niet zomaar even snel een website. We zien het als een traject waarmee wij je helpen om uiteindelijk meer omzet te genereren. Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk dat je weet wat je wilt: Wat wil je uitdragen? Wat verwacht je van je website? Wat voor een soort klanten wil je aantrekken? En zo zijn er nog veel meer onderdelen die in een digitaal communicatieplan aan bod komen. Wij werken dat plan voor je uit.

Composite C1 CMS en websites

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk Composite C1 websites. Met het Composite C1 CMS stellen we je in staat zelf je website te onderhouden. Snel, veilig en simpel.

Mobile Responsive Design

Elke website die we ontwikkelen is mobielvriendelijk. De reden daarvoor is erg voor de hand liggend: iedereen gebruikt tegenwoordig een mobiel apparaat dus dan is het ook belangrijk dat je website daar goed op werkt.

Waarom zou je ons inhuren?

Je bent onder de indruk van ons portfolio

Allereerst, dankjewel! Als je onder de indruk bent van ons portfolio en er graag deel van uit wilt maken, dan zijn we op de goede weg. We komen graag met je in contact om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Je vertrouwt op onze werkwijze

We hebben een bewezen stap-voor-stap aanpak waarmee we werken bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Het werkt prettig voor ons en voor onze klanten.

Je wilt graag een relatie opbouwen

We geloven dat een website niet een project is dat ooit helemaal af komt. Een website is dynamisch en is onderhevig aan veranderingen. Er zijn altijd verbeteringen mogelijk met nieuwe technieken, ideeën en functionaliteiten.

Zijn wij het internetbureau dat jij zoekt?

Staat onze werkwijze je aan en ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag langs voor een helder gesprek (en een bakje koffie).